joomla social media module

2011-04-18-naslovna-hum-gruGruž, 18. 04. 2011. - Na početku Velikoga tjedna, a u organizaciji Caritasa Župe sv. Križa i molitvene zajednice "Dva Srca" završena je humanitarna akcija za Caritas Župe sv. Ante u Kninu.

 

Akcija je pokrenuta primitkom pisma fra Petra Klarića OFM, župnika i voditelja kninskog Caritasa, u kojem se moli za pomoć ugroženim kninskim obiteljima, čiji se broj posljednjih mjeseci dobrano povećao.

 

Spiritus movens cijele akcije bila je gđa Marija Gleđ-Đurović, koja je dogovorila s tvrtkom "DTS transporti d.o.o." prijevoz pomoći u Knin.

 

Građani su donosili pomoć na kamion parkiran ispred crkve, a utovarili su je i slagali članovi Molitvene zajednice i gruški ministranti. Uz prehrambene, higijenske, kućne potrepštine, odjeću, obuću, donirani su i neki dijelovi namještaja.

 

Sveukupno je prikupljeno 210 paketa humanitarne pomoći i 11.450 kuna koje su danas uplaćene na žiro-račun kninskog Caritasa. Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj korizmenoj humanitarnoj akciji.

 

0
0
0
s2sdefault