joomla social media module

2020 10 16 k sv k corona

  

Obavještavamo javnost da je 16. listopada 2020. godine utvrđeno da je jedan član zajednice Samostana Kraljice sv. Krunice u Zagrebu (Kontakova 1) pozitivan na COVID-19, zbog čega je cijela zajednica u samoizolaciji.

 

 

Zbog novonastale situacije podjela sakramenta sv. potvrde predviđena za 17. i 18. listopada 2020. u samostanskoj crkvi Kraljice sv. Krunice neće se održati. Isto tako neće biti sakramenta ispovijedi te drugih pastoralnih aktivnosti tijekom sljedećih dvaju tjedana (do 30. listopada 2020.).

 

Predbilježene misne nakane slavit će svećenici pojedinačno u samostanskoj kapeli. Nakon dezinficiranja crkve Kraljice sv. Krunice, u njoj će svakodnevno večernje sv. mise u 19:00 sati, a nedjeljom u 10:00 i 19:00 sati slaviti dominikanci iz Samostana bl. Augustina Kažotića u Zagrebu. Sve ostale informacije pravovremeno ćemo objavljivati.

 

Ako netko od vjernika osjeća simptome, neka se javi svome liječniku opće medicine.

 

U ovom razdoblju samoizolacije snažnije ćemo molitveno pratiti sve koji su i sami pogođeni ovom bolešću, a preporučujemo se i u molitveno zajedništvo svih vjernika.

0
0
0
s2sdefault